ανακαινιση κουζινας

Η ανακαινιση μπανιου δεν αποτελεί τόσο δύσκολο έργο όπως πολλοί μπορούν να πιστεύουν.

Για τη C.M.S. η δημιουργία ενός σύγχρονου και πολυτελούς μπανιου απαιτεί φαντασία, σχεδιασμό, διαλογή και τοποθέτηση των κατάλληλων υλικών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Κάθε χώρος του μπανιου σας έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, πολυτελές και εργονομικό μπάνιο.

Αρχικά καταλήγουμε στο σχεδιασμό και τη διάταξη που επιθυμείτε να αποκτήσει ο χώρος μετά την ανακαινιση μπανιου. Επιλέγουμε εάν το μπάνιο σας θα είναι ένα κλασικό μπάνιο, κομψό μπάνιο ή μοντέρνο. Η διάταξη πριν προχωρήσουμε στην ανακαινιση μπανιου αφορά τον τρόπο που εισέρχεστε στο χώρο του μπανιου, την πόρτα, την τοποθετηση των στοιχείων (πλακακια, ειδη υγεινης κ.α.) και των επίπλων με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθούν αρμονικά τη γραμμή της όρασης σας. Το κλειδί για μια επιτυχημένη ανακαινιση μπανιου είναι η απλότητα στη λειτουργία και το σχεδιασμό.

Η ποιότητα είναι ένας παράγοντας στην ανακαινιση μπανιου, που περιλαμβάνει την κατασκευή, την επιλογή φωτιστικών, τους συνδυασμούς χρωμάτων και το μέγεθος στα πλακακια μπανιου. Οι παράγοντες αυτοί συμβάλλουν στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Ένας σημαντικός παράγοντας στην ανακαινιση μπανιου είναι ή διόρθωση της υπάρχουσας στεγανοποίησης. Συναντάμε πολλές περιπτώσεις λουτρών όπου η στεγανοποίηση έγινε με λάθος τρόπο. Η σωστή στεγανοποίηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στην ανακαινιση μπανιου καθώς αποτρέπει διαρροές και τυχόν βλάβες.

Τα ειδη υγιεινής περιλαμβάνουν βρύσες, λεκάνες, λουτρά, spa κ.α. Στη C.M.S. επιλέγουμε τα κατάλληλα είδη υγιεινής για να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όσον αφορά το ύφος και την ατμόσφαιρα του μπάνιου. Η σωστή τοποθετηση εχει ως αποτέλεσμα ένας χαμηλός σε ύψος χώρος να φαίνεται πιο ψηλός, (π.χ. με μικρότερα πλακακια σε οριζοντια διάταξη δίνουν την εντύπωση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος).

Το κόστος στην ανακαινιση μπανιου εξαρταται από τις εργασίες που απαιτούνται (αν οι εργασίες αρχίσουν από το “μηδέν” θα πρέπει όλα τα στοιχεία να αφαιρεθούν τελείως και να ανακατασκευαστεί πλήρως). Ένα άριστης ποιότητας μπάνιο, ίσως να ξεπεράσει ελαφρώς ένα χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά θα αποτελέσει τη φθηνότερη λύση καθώς θα αποφύγετε μελλοντικές βλάβες, διότι φροντίζουμε την πρόληψη τους εξ´αρχής.

>Ανακαινίσεις Κατοικιών