ανακαινισεις σπιτιων
ανακαινιση διαμερισματος
ανακαινιση σπιτιου

Η οικονομία, η ευελιξία, μα πάνω από όλα η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος διακρίνει τα έργα μας στην ανακαινιση σπιτιου.

Η εμπειρία μας στην ανακαινιση σπιτιου, μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία, σε ανταγωνιστικές τιμές, με ταχύτητα, μα πάνω απ’ όλα με άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία στους χώρους σας.
Υπάρχουν βασικά χαρακτηριστικά σε μια ανακαινιση σπιτιου που οδηγούν στο να έχουμε μακροπρόθεσμα οφέλη:
Η ανακαινιση διαμερισματος και των κατοικιων θα πρέπει να μεγιστοποιεί την απόδοση και την άνεση βάση του τρόπου ζωής μας στις μέρες μας. Τα εξωτερικά στοιχεία κατα την ανακαινιση διαμερισματος να είναι σε ισορροπία με τα στοιχεία της πολυκατοικίας ή της τοποθεσίας. Η διαμόρφωση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, διότι συνήθως σε πολλά σπίτια, πριν την ανακαινιση σπιτιου, παρατηρείται πως οι χώροι που ζούμε είναι στενοί, (πόρτες, ανοίγματα, παντζούρια, σκάλες, τζάκι,αποθηκευτικοί χώροι, ντουλάπες κ.α.).
Αυτά τα στοιχεία δεν είναι οι μόνες σημαντικές εκτιμήσεις κατά το σχεδιασμό σε μια ανακαινιση σπιτιου, αλλά αποτελούν σημαντικό παράγοντα ιδίως στην ανακαινιση διαμερισματος. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας στις ανακαινίσεις σπιτιών σας εγγυόμαστε εργονομία και αποτελέσματα που θα απολαμβάνετε για χρόνια.
Οι εργασίες πάνω στην ανακαινιση σπιτιου, γίνονται αποκλειστικά από το προσωπικό της C.M.S., με πολυετή εμπειρία.Ο χώρος σας χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και γι’ αυτό απαιτούνται εξειδικευμένα άτομα, ειδικά μηχανήματα και κατάλληλα υλικά. Εμπιστευτείτε την ανακαίνιση της οικίας σας στο έμπειρο προσωπικό της C.Μ.S. Αναλαμβάνουμε τις εργασίες στο χώρο σας με Σεβασμό & Υπευθυνότητα.

● Διαρρύθμιση χώρων
● Κρυφοί Φωτισμοί
● Έργα επιχρισμάτων (σοβάτισμα)
● Αλλαγη δαπεδου
● Κατασκευή ψευδοροφών
● Τοποθετηση ταπετσαριας
● Τοποθετηση μαρμαρων
● Εξυγειανση μαρμαρων
● Δάπεδα από φυσικό ξύλο
● Τοποθετήσεις Laminate ή PVC
● Αλλαγή Κουφωμάτων
● Πόρτες εσωτερικών χώρων
● Πόρτες εξωτερικών χώρων
● Μεταλλικές Κατασκεύες
● Αποκατασταση φωτιας

 

Δείτε Επίσης:

Κουζίνες

Δωμάτιο μπάνιου

Γυψοσανίδες

Ελαιοχρωματισμοί


>Ανακαινίσεις