συνεργειο καθαρισμου

Η C.M.S. δραστηριοποιείται στην απολυμανση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων απο το 1990.

Έγινε μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της απολυμανσης, γιατί τηρεί τις υποσχέσεις της. Το υγειονομικό τμήμα της C.M.S. αποτελείται από ειδικούς επιστήμονες με πολυετή εμπειρία. Γι’ αυτό μετά την απολυμανση, σας εγγυάται χώρους απαλλαγμένους από κάθε μορφής παράσιτα. Μετά το πέρας των ανάλογων κατά περίπτωση εφαρμογών, σας χορηγούμε πιστοποιητικό με βάση την υγειονομική διάταξη του Υπουργείου Γεωργίας 116453/21.03.08, το οποίο περιλαμβάνει τα χρησιμοποιούμενα προιόντα καθώς και τα αντίδοτα αυτών, για κάθε χρήση.
Οι εργασίες που πραγματοποιούμε στην απολυμανση, γίνονται βάση προδιαγραφών του συστήματος H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point).

Δείτε Επίσης:

Απεντόμωση

Μυοκτονία

Λοιπές Εφαρμογές

Στην απολυμανση τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς και το Υπουργείο Γεωργίας. Στις εφαρμογές για την απολυμανση το επιστημονικό μας προσωπικό χρησιμοποιεί προιόντα νέας γενιάς και αποκλειστικά σύγχρονες μεθόδους ψεκασμού. Κατά την απολυμανση τα προιόντα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας είναι:
● Ακίνδυνα για τον άνθρωπο,
● Φιλικά προς το περιβάλλον,
● Δε λεκιάζουν
● Δεν αλλοιώνους τις επιφάνειες.