καταπολεμηση κατσαριδας
μυρμηγκια καταπολεμηση
μυρμηγκια
κατσαριδες αντιμετωπιση

κατσαριδοκτόνο
καταπολεμηση μυρμηγκιών
σαρακι αντιμετωπιση
κατσαριδες καταπολεμηση

Εγγυούμαστε γρήγορη
και αποτελεσματική καταπολεμηση για μυρμηγκια, κατσαριδες, σαρακι και λοιπά παράσιτα.

Το προσωπικό της C.M.S. διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να εξαλείψει τα προβλήματα με τα μυρμηγκια, κατσαριδες, σαρακι και λοιπά συνήθη έντομα προσφέροντάς σας αποτελεσματικές λύσεις.

Μυρμηγκια

Tα μυρμηγκια ως γνωστόν ζουν σε αποικίες, ενώ ανάλογα με την περιοχή παρατηρούνται διαφορετικά είδη. Στην αγορά παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα για την καταπολεμηση μυρμηγκιών , τα μυρμηγκια πολλές φορές εάν αντιμετωπιστούν με λάθος τρόπο, το πρόβλημα τους κλιμακώνεται.

Σαρακι

Το σαρακι κατά το αρχικό του στάδιο βρίσκει τροφή στο ξύλο, το οποίο ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να προκαλέσει κρυφές ζημίες στο χώρο σας. Συνήθως το σαρακι επηρεάζει τα έπιπλα καθώς και τα δομικά στοιχεία του χώρου σας με βάση το ξύλο. Εαν υποψιάζεστε ότι το σαράκι βρίσκεται σε κάποιο σημείο στο σπιτι σας, θα κάνουμε μια πρώτη έρευνα σε ευαίσθητα σημεία, και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Κατσαριδες

Οι κατσαριδες είναι γνωστές για τη μεταφορά παθογόνων βακτηρίων, καθώς επίσης οι κατσαριδες αλλιώνουν και μολύνουν τα τρόφιμα. Για την καταπολεμηση κατσαριδας με συχνές ανά τακτά χρονικά διαστήματα παγίδες και δολώματα περιορίζουμε και τελικά εξαλείφουμε το πρόβλημα με τις κατσαριδες.