ποντικια στο σπιτι
καταπολεμηση ποντικιων
αρουραιοι
μυοκτονια

μυοκτονιες
δολωματικοι σταθμοι
ποντικια αντιμετωπιση
τυφλοποντικας καταπολεμηση

Η μυοκτονια αποτελεί τη διαδικασία απαλλαγής από τρωκτικά σε εσωτερικούς ή ανοιχτούς χώρους και τη λήψη κατάλληλων μέτρων ώστε να αποφευχθεί η επανεμφάνισή τους.

Στις εφαρμογές μας, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στη μυοκτονια, χρησιμοποιούμε αιμολυτικά δολώματα, ενός γεύματος, πολύ ελκυστικά, χωρίς να μένει δυσάρεστη οσμή των νεκρών ποντικιών καθώς μουμιοποιούνται. Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε για τις μυοκτονίες είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον, δε μυρίζουν  και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Μετά τη πρώτη τοποθέτηση οι δολωματικοι σταθμοι ελέγχονται σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα ποντικια έλκονται από τα δολώματα και έτσι γίνεται η αντιμετώπιση με παγίδες. Εάν χρειαστεί θα προσθέσουμε κάποιο δόλωμα ή ακόμα και θα αλλάξουμε τις θέσεις τους ώστε να αποκλείσουμε τη πιθανότητα για μη εξοντωση τους . Όλες οι εργασίες που πραγματοποιούμε γίνονται με βάση, τις προδιαγραφές του συστήματος H.A.C.C.P. Μετά από τη μυοκτονια και όλες τις εφαρμογές μας εκδίδουμε πιστοποιητικό (αρ.άδειας 116453/21.03.08 από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων).